Postingan

Menampilkan postingan dari Januari, 2010

random part 1

run luna run ! selamat pagi semuanyaaa...hoahem semangat pagi ini..harus ruarrrr biasa well, i'm ninda arlitasari who still be a chitato and nutrijell addicted ihihi well,this is the 2nd week from my holiday..what i've to do ? i just do nothing..just waste my time for stay at home and then make some like necklace.. (i told you later for this ..so,make ur curiosity about me higher..haha.) i've just learn how to make money myself .. i want it..es i want it..because i know that i need additional finance for my life, because u know that i live far away from my parents so it's not easy to ask my parents to give me some ..;) so many ways that i've tried ut, i hope it'll work ..and can give a lot of benefit for me... huhuhu n now, i still try to enroll the asean youth forum which will be held on this october.. i wanna go to korea..not to meet and greet with the "BBF"stars .FYI, i'm not addicted with that film.. i just know that film and the actor .oke th

the luna

Gambar
woke up from day-dreaming i ran to the top of the coast seeing the sea with the hard shore how beautiful this world ! i love it life.. just four letters but, how it works.. i don't know it depends on the people we can make it so beautiful for us or just waste the time.. blue blue blue the sky is blue blue diamond make my mind so relax and fresh and then i ran ran and ran again until i meet the botttom of the coast that very close to the sea... i wanna scream i wanna scream why was the world so beautiful but, i just realize it.. am i stupid ? am i weird? i have been in the world for almost 18 years but i just realize ? ahhh forgive me God, i stopped to run by the end of the sea.. screaming that I LOVE MY LIFE MY WORLD and YOU , ALLAH SWT.........

cant sleep part 1

oh GOD in the middle of the nite i cant sleep the coffe's n cigarete smell still stuck on me syit ! I wrote this by phone , so just enjoy my story though its not easy to read it ! Haha . Well ,i was dropped for several time because my IP start to falling again ..i used to be panic when i've bad situation .. haha. but ,im going to be patient or maybe just trying to not cry ,,but i know my parents were dissapointed again?huh. rain oh i really love rain .lalala land's smell water's smell and the cold situation lalala guys, i'll enrich my english i want to learn english more more and more and what i want to do now is trying to write all with english its not mean that i hate indonesian i'll tell u later why i do this ? byebye i love u wish me luck !

lalalalalala part 1

selamat pagi duniaaaaaaaaaa ;D huihihi senang rasanya kemabali ke dunia bloggg (sepi pengunjung tapi..hehe..no problemo) well, sekarang lagi-agi gue lagi di warnet ,belum kesampaian beli modem gara-gara abang gue noh yang satu itu memprovokasi bokap gue biar gak jadi beli modem (sial^) dan sekarang juga lagi gue sambi buka email dari temen gue "nyaaakk'' yang mau ngasi materi buat presentasi SCE ... (Smaga College Expo,red) mau tau smaga college expo apa ? SCE itu acara yang dibikin sama alste (alumni sma telu) selain buat promosi kampus juga buat ngasih informasi ke adeknya juga (tapi dibalik itu gue yakin ada kamsud terselubung yatiu PAMER JAS ALMAMATER)haha anak muda sekaranngg...ckckckck btw, mungkin ada adek kelas yang baca postingan gue kali ini, gue haraap bisa dateng ke SCE coz kereeeenn banget deh ,InsyaALLAH apalagi UGM (ada saya lhoo..ada saya...) oke,tentang kisah monorel ni film udah jadi men,gue udah liat tampang polos dan kepanasan gue di film itu .goki

what i feel today

halo kawan semua ! hehe.ello bangetserasa gue coca-cola banget yak btw, apa kabr duniaaaaaa???????? masihkah engkau penuh kegembiraan? i hope so... ;) sampe sekarang gue masih excited nonton behind the scene film gue lucu banget tengsful for hendry yudhistira,wisuka paluphi dan shufi dinar artilia as far as i know , film ini pasti bagus...hehe(narsis mamennn) yep,gue lagi di warnet nih, jauh dari rrumah bikin gue hidup di alam ke-primitiv-an...sekarang gue juga lagi semesteran mameen..payah ni...gue juga belum mudeng apapun..fiuhhh but i still struggling till die ...hehehehe hari ini yep,gue lagi libur mameen, tapi besok dua ujian menghadangku , siap menghajar dan mengunyah diriku (kaya monster aja yak ) besok gue ujian bahasa inggris sama pancasila dan buruknya darimana pancasila itu , bahasanya juga terlalu tinggi mameeeennnn :D everyone seems to be busy right now,,,, yes, they actually have thir final exam on this week ..di kosan gue juga isinya pada belajar belajar belajar..
hey last day in semarang finally delayed haha im so glad for this ! so, this saturday nite but once again i've do anything nope. still with the shocking condition,broken heart,spiritless oh God, i try yo be my best but it won't happen hemm