Postingan

Menampilkan postingan dari Juni, 2009

MY PROM nite

Humm… maybe all of u very know bout his one . yes , prom nite. What’s prom nite ?? maybe it’s like a farewell party for a high school student. I don’t know when this event started from . but I think it’s westerned, isn’t it ??

I’ll tell u bout my prom nite..
I don’t even know when this event start from (I’m late so sorry,)this event starts from 07.30 pm. It start with a dinner . unfortunately, I didn’t have my dinner because they look so crowded to fall into line . so , me with my bestfriend indah go straight to the hall. Hum , my first sight .. it looks deserted (maybe they still in line to have dinner ). I met chus, wawa, and dince . I join them , and taste the chuz’s food (delicious ). I searching for kaka n another friends and of course I searching for “u know who “ . finally , I got them sitting on vip chair . I join them and we keep chit-chating . just for u’r information the artist in our prom is a local band from SMA 3 , acoustic 26 , and the most spectacular is DJ WINKY ( sound…

MY IMAJINASI ( hihi)

Oke!!!!Setelah lama gak menulis dan mengorat-oret blog ini Finally,Saya akan memulainya dengan bermain dengan imajinasi sayaHhuhu.Saya akan berimajinasi sengan teman-teman saya tentang masa depam merek asetelah mereka menekuni dunia perkuliahan yang mereka ambilOk, lets get started!indah ---manajemen---kali ini saya berpikir bahwa di masa depan dengan manajemennnya dia akan meneruskan perusahaan yang dimiliki oleh ibundanya saat ini.dan bisnisnya telah berkembang dimana-mana .kaka –sosiatri—kalo kaka aku imagine if she were a kepala rumah sakit jiwa.. maaf kalo menyakitkan , tapi ini sesuai dengan bidangnya yang mempelajari penyakit masyaraktat. Aku berimajinasi dia sedang bermain dengan anak kecil yang gila.. hehehehhehehesilly –DKV—humm.. dialagi bikin animasi kartun.. dan dia udah jadi illustrator handal dengan memadukan tokoh komik dan kartun yang super konyol.. dan aku berimajinasi silly bikin kartun based on the high school story. Yaitu bajaj bajurikalorendha—ilmu…